Huid- en Oedeemtherapie Heerlen bestaat 15 jaar!

Een maand geleden realiseerde ik me dat de praktijk op 1 oktober alweer 15 jaar bestaat. Iets waar ik in de afgelopen tijd helemaal niet bij had stilgestaan. Na het 12,5jarig bestaan én een portie COVID-19, was het me eigenlijk een beetje ontgaan dat er weer iets te vieren viel.

Ondanks dat de wereld wat heeft stilgestaan het afgelopen anderhalf jaar en de praktijk ook even gesloten is geweest, was het allerminst rustig in de praktijk (én in mijn hoofd). Na heel veel jaren als solo-huidtherapeut te hebben gewerkt is ‘mijn praktijk’ een half jaar geleden ‘onze praktijk’ geworden. In de lente (zo voelde het althans) van 2021 ben ik namelijk een maatschap aangegaan met Celeste Alberts. Het voelt het heel fijn om een samenwerkingspartner te hebben gevonden met dezelfde interesses, passie en drive en vooral eentje die me scherp en alert houdt 😉

Met een collega erbij, was mijn praktijk aan huis niet meer de geschikte plek om te werken, dus zochten we een nieuwe ruimte, bestelden een verhuisbedrijf, maakten van een kale ruimte een fijne plek om te werken en gingen op 1 maart vol goede moed aan de slag als duo. Natuurlijk hoort daar ook een nieuw logo en nieuwe huisstijl bij, dus ook dat werd geregeld.

We vieren in de maand oktober met onze patiënten dat Huid- en oedeemtherapie Heerlen 15 jaar bestaat (veel dank aan de firma Dermasence en Chocolaterie Bruns voor de hulp daarbij :)), maar bovenal vier ik het vertrouwen dat ik in al die jaren heb gekregen, de mooie ontmoetingen die ik door de praktijk in deze jaren heb gehad, de ontwikkeling die de praktijk heeft doorgemaakt en de fijne samenwerking die in deze setting tot bloei mag komen.

 

Liefs Suze

 

 

2 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *